Paino 89,6 kg
Pudonnut 9,1 kg
Fiilis Kevyt

Vyötärö 98cm
Lantio 114cm

Jippii, mun paino alkaa kahdeksikolla!!! Kävin eilen salilla ja vedin 50 minuutin crossaritreenin variaatio-ohjelmalla - 4898 askelta 476 kcal. Löysin niistä toisistakin crossareista sen kohdan, minne saa syötettyä painon ja iän :)

Tänään lämmittelin kuntopyörällä vartin verran ja vedin sitten monipuolisen jalkatreenin (penkkiprässissä jo 50kg!) 20 minuuttia ja palasin 20 minuutin vatsalihasrääkkiin. Erotuksena kuitenkin, ettei se ollut enää niin rääkkiä. Jaksoin 2x50 toistoa 5kg painon kanssa vinoja vatsalihaksia, suorat vatsalihakset pallon kanssa olivat edelleen aika tiukkoja, mutta tein jumppapallon kanssa jaloilta käsille vaihtoja 3x10 toistoa ja punnerrusasennossa rullausta 2x10 toistoa sekä palloon nojaten staattista pysymistä parikymmentä sekuntia. Kyllä se tästä :) 

Alan lupaukseni mukaan kirjata vyötärön- ja lantionympärystä, kun pääsin alle 90 kilon. Vaikka housut menevät paremmin päälle ja ostin jo 42 housut Espristä, ei vyötärönympärys tunnu paljoa muuttuvan. Pelastusrengas, jonka ympärys tuntuu pysyvän vakiona, pienenee kuitenkin koko ajan korkeussuunnassa, eli ehkä saan ympärysmitankin pienenemään lopulta!