Paino 95,4 kg
Pudonnut 3,3 kg
Fiilis Varovaisen optimistinen

Viikonloppu menikin odotettua helpommin. Maistoin lauantain bileissä haarukallisen juustokakkua ja kolme siemausta valkoviiniä. Kakku oli hyvää, eikä mulla tehnyt mieli enempää, riitti, että sain maistaa ja todeta sen hyväksi. Viini olisi ehkä pitänyt jättää väliin - sunnuntaiaamuna mulla oli orastava päänsärky. Olisiko sattumaa vai voiko todella olla noin pienestä viinimäärästä? 

Sunnuntaina lääkitsin tätä oletuskrapulaa syömällä päivällissienikeiton (tosi hyvää muuten!) kanssa keitetyn kanamunan. Ah, pureskeltavaa :)

Jänskäsin viikkopunnitusta salilla, kun en jumpannut viikonloppuna, mutta ihan kivasti perjantaista oli tippunut kuitenkin puoli kiloa. Jos tän neljänä päivänä viikossa treenauksen sais pidettyä muutaman viikon ajan, siitä tulisi ehkä huomaamatta tapa?

Vedin kardion tänään pyörällä, 10,0 km ja 214 kcal. Ei niin tehokasta kuin crossari, mutta eri lihaksia, ja välillä pitää tehdä muutakin :) Muutama sarja käsiä ja rintaa, sitten selät ja vatsat laitteilla. Treenaaminen jäi vähän normaalia myöhempään tänään, ehdin salille vasta 10 pintaan ja energiaa oli selkeästi vähemmän kuin heti aamusta - kahviaamiainen kantaa näköjään tunnin, puolitoista eteenpäin. Huomenna taas heti 8 jälkeen salille!