Paino 96,1 kg
Pudonnut 2,6 kg
Fiilis Perjantai <3

Tottumattomalle neljä treeniä viikossa on aika paljon, mutta hyvinhän se meni! Nyt ymmärrän, miksi vuosia 1-2 kertaa viikossa urheillessa ei paino ole tippunut mihinkään. Eihän ne lihakset edes muista edellistä suoritusta niin monen päivän takaa? Ehkä sitten tavoitteeseen päästyäni voin joskus palata tuolle ylläpitotasolle....

Poljin crossarilla eteenpäin 28min + jäähdyttelyn 5 min painonpudotusohjelmalla. 3428 askelta ja 304 kcal, mukavaa . Tarkoituksena oli treenata käsiä, mutta ylätaljan ja "chest inclinen" jälkeen totesin, että voin suosiolla säästää jäljellä olevat voimat vatsa- ja selkälihaksiin. Kokeilin eilen löytämiäni pallojumppaohjeita: Pallon siirto käsiltä jaloille ja takaisin herätti vatsan seudulta lihaksia, joita en todellakaan tienny siellä olevan. Erinomainen kerran viikossa setti! Jaksoin kovalla pihinällä, puhinalla ja tahdonvoimani rippeillä 3 x 10 sarjat. Sen jälkeen yritän sitä etunojaseisontaa (???) pallon päällä... on sit melko lailla rankempaa kuin matolla. Jaksoin ehkä 7 sekuntia ja sitten luovutin. Ens viikolla menee sitten jo enemmän!

Eilinen parsakeittopäivällinen oli todella maukasta, ja iltapalaksi kokeilin karpalovanukasta, nami! Tätä ei oo turhaan kehuttu! Lounaaksi söin maanantaina ei-niin-rakastamaani kanakeittoa. Hyvää oli sekin, eli kai näihin aika nopeasti tottuu. Pitää käydä täydentämässä varastot ensi viikoksi. Etsiessäni edullisempaa hintaa huomasin että on olemassa myös sienikeittoa. Pitääpä katsoa, jos kaupassa olisi!