Paino 92,4 kg
Pudonnut 6,3 kg
Fiilis Turhautunut

Kauankohan tässä kestää, ennenkuin paino lähtee viikonlopun repsahduksen jälkeen uudelleen tippumaan? No onhan 100g päivässä jo melkein kilo viikossa, että on sekin jotain... Jospa se tästä pikkasen kuitenkin reipastuisi. On paljon hankalampaa päästä ketoosiin uudelleen, vaikka joku jotain muuta väittäisikin. Alun innostus ei oikein kanna tähän saakka ja eilen avasin vihdoin pari viikkoa jääkaapissa odottaneen suolakurkkupurkin ja söin kaksi lohkoa. Tuli parempi olo. Ketoositikku näytti tänään aavistuksen negatiivisesta punertavampaan suuntaan, joten ehkäpä jo huomenna olisin taas ketoosissa? Ei tekis mieli ruokaa, huoh.

Kävin aamulla vetämässä crossaritreenin painonpudotusvastuksilla, 33 min 3644 askelta ja 298 kcal. Sitten tein jalkalihakset, mutta ei tuntunu niin rankalta kuin ennen. Pitääköhän mun suosiolla hilata painoja ylöspäin? Voisin myös pikkuhiljaa harkita lenkkeilyn aloittamista. Oliskohan pohjakunto jo sen verran noussut, etten läkähtyisi? Syksyllä on kuitenkin aika mukava juosta merenrannassa... Huomisiltana on pilates, jos menisin torstaina lenkille.

Ihana perheeni, tai lähinnä siis mieheni ilmoitti voivansa kannustaa minua syömällä päivälliseksi keittoja. On ne ihania <3 Tytärkin nieleskeli urhoollisesti tomaattikeittoa eilen, kunhan sai kyytipojaksi sämpylää. Ja juustoa. Tämä helpottaa kiusausten osalta ainakin muutaman päivän ajan!