Olo ei ollut aamulla mitenkään erityisen huono, mutta päässä heitti ja olin niin väsynyt, että päätin suosiolla jättää salin tänään väliin. Oon ollu siellä jo kuitenkin reilut kolme tuntia tällä viikolla, onneks varauduin siihen että jonain päivänä ei huvita :) Käytin aamupäivästä kolmisen tuntia kahlatessani läpi viimeisen vuoden tuhannet kuvat, ja tein ifolorille neljänsadan kuvan tilauksen. Tyypillisesti se tarjous loppui eilen, joten meni vähän kalliimmalla hinnalla.

Eilinen kalakeitto oli yllättävän hyvää. Vähän jännäsin tuoteselosteen äyriäiskommentteja, mutta arvoin sitten mahdollisesti oikeaksi, että tämä tarkoitti katkarapuja. Mitään allergiaoireita ei kuitenkaan tullut. Iltapalaksi sheikkasin heti päivällisen jälkeen jääkaappiin tekeytymään aprikoosimoussen. Tai vanukastahan siitä ehti tulla jo 2,5 tunnissa, vaikka siihen olisi pitänyt mennä 4 tuntia? Hyvää oli, ja oli kiva saada lusikoida jotain. Vettä käytin 2dl.

Tämänpäiväinen lounaani Thai-kookoskanakeitto oli superisti parempaa kuin se normikanakeitto. Päivällistomaattikeittokin muistutti koostumusta myöden ihan oikeaa tomaattikeittoa. Miinusta siinä tietty, ettei ollut mitään pureksittavaa.... Iltapalaksi onneksi oli suklaavanukasta, hyytyi jälleen kahdessa tunnissa. Jos noi vanukkaat muuten tekee kahteen desiin vettä, mahtuvat juuri mariskooliin, näyttävät ainakin herkulliselta!

Aamulla katsotaan mikä olo. Päänsärkyä ei tänään vielä ilmaantunut, mutta jos aamulla tuntuu siltä, meinaan syödä kanamunan ennen salille menoa. Siinä ACKD-lääkärin banaani- tai omenasuosituksessa ennen treeniä saattaa olla jotain mätää, niissähän on molemmissa aika paljon sokeria? Kananmuna nyt melkein menee normiaamupalasta, en aio alkaa paistamaan pihviä heti herättyäni