Paino 90,9 kg
Pudonnut 7,9 kg
Fiilis Pirun viikonloput

Lankesin taas lauantaina herkuttelemaan Korkeasaaren reissulla ja jatkoin vielä kotona.... tuloksena ketoosi hävisi ja nautitut hiilarit jämähti kehoon tehokkaasti. Nyt ollaan taas takaisin ruodussa, mutta pari päiväähän tässä tuntuu menevän, ennen kuin paino lähtee taas tippumaan.

Eilisen sadepäivän käytin paljontarvittuun siivoukseen. Kai siinä imuroinnissa ja lattioiden pesussakin jotain kaloreita kuluu. Tänään illalla pilatekseen toiveikkain mielin, tähän mennessä pudotus on seuraavana aamuna ollut oikein mukavaa 800 g luokkaa. Olisin niiiin lähellä päästä alle 90 kilon ensimmäistä kertaa raskauden jälkeen!

Olen sen verran kyllästynyt viikonloppulankeamisiin, että yritän sinnitellä ensi viikonlopun kunnialla läpi vielä Easy Dietilla, ja sitten ensi viikon puolenvälin paikkeilla palaudun pikkuhiljaa normaalisyömisiin. Tosin toivottavasti onnistuneesti niin, etten repsahda ja saan ainakin muutaman viikon vakiinnutettua painoa vähähiilarisella ruokavaliolla. Olisi sääli tuoda kaikki kilot heti takaisin! Pitääkin aloittaa ruokavaliovinkkien etsintä ja jotain hyviä reseptejä...