Aloituspaino 98,7kg
Tavoitepainoon 30kg
Fiilis Innokas ja hilpeä

Kuulin kesäkuussa tyttären päiväkotikaverin ihanasti pienentyneeltä äidiltä ACKD Easy Dietista, jolla hän oli saanut 20kg pudotettua. Kuuri ei tähtää nestehukan tuomaan painonpudotukseen, vaan kehon ketoositilan kautta saavutetun läskin polttoon. 2-3 viikon kuuria voi tarvittaessa jatkaa jopa 10 viikkoa. Pussien makuihin kuulemma tottuu, ja ensimmäisen viiden päivän jälkeen olo helpottuu, kun ketoosi saavutetaan. Ja siis tän kanssa saa juoda aamulla kahvia!!! Jei, tätä kokeillaan!

Olen viikon myöhässä tavoitteesta aloittaa elokuun alusta, mutta tässä sitä ollaan. Ensimmäinen päivä. Söin aamulla ennen salille menoa banaanin (tsekkasin Easy Dietin sivuilta, että puolisen tuntia ennen treeniä voin syödä banaanin tai omenan. Eli jos käyn joka päivä salilla, saan pureskellakin jotain kuurin aikana. Hyvä  )ja join pari kuppia kahvia.

Salilla rehkin crossarilla 28 min (3500 askelta, 240 kcal), Tein yhden sarjan käsille ja seuraavat 30 min jaloille. Huh. Vatsalihastreeninä vinovatsalihaksia 5kg painon kanssa 5x20, ja 5x20 suoria vatsalihaksia ilman extrapainoa. Venyttelyiden kautta kotiin.

Kello lähenee jo lounasaikaa, eikä vielä ole pahemmin nälkä. Asenneko auttaa? Olen hieman huolissani lukemistani valituksista keittojen jauhomaisesta koostumuksesta, mutta toivon, että kiehuvaan veteen vispatun jauhon muutaman minuutin tekeytyminen auttaa tähän. Kävin eilen Kampin Lifesta hakemassa viiden päivän satsin eri makuja keittoja ja pirtelöitä. Millähän aloittaisi?