Paino 93,2 kg
Pudonnut 5,5 kg
Fiilis Aurinkoinen

Uskomatonta, onko tuota hätkähdyttävää 0,9 kg pudotusta eilisestä kiittäminen pilateksesta vai mistä ihmeestä? Samapa tuo, kunhan paino tippuu eikä nouse Maistoin kyllä eilen perheelle tekemääni ohra-broiler-tomaatti-basilika seosta, voikohan sen haarukallisen luokitella hiilaritankkaukseksi tähän väliin? Hehe.

Tänään onkin leipomispäivä. Pidän treeneistä taukoa, vaikka pohkeet taitavat olla vihdoin palautuneet tiistain rääkistä, eikä eilinen pilateskaan kipeyttänyt mitään. Ihana laji <3 Lupasin tehdä viikonlopun synttäreille käpykakun, kääk. Pohja on uunissa ja keitin jo vadelmakiisselin siihen täytteeksi. Huomenna sitten täytän kakun ja lauantaina koristelen ja leikkelen siitä kävynmuotoisen ennen juhlia. Hmm, epäilen vähän kuinka kävynmallinen siitä tulee... Etenkin kun pohja ei taaskaan noussut kovin korkeaksi. No, tulee semmoinen ja senkokoinen kuin on tullakseen.

Ulkona on niin hyvä keli, että taidan mennä pikkukävelylle kanakeittolounaan jälkeen!

PS. Kävin juuri rekisteröitymässä Kiloklubiin. Vaude, mikä palvelu!! Aloitan jo nyt kirjaamaan sinne painotietoja, mutta ruokia luonnollisesti vasta sitten kun Easy Diet on loppunut. Tarkistin, mutta listalta ei tietenkään mitään pussikeittohumpuukeja löydy...